Ιστορία

Το Επιμελητήριο ιδρύθηκε το 1991 και στόχος του είναι η προώθηση, η βελτίωση και η προστασία των εμπορικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Σουηδίας. Το Επιμελητήριο ανήκει στα ποιο ενεργά και ισχυρά διμερή επιμελητήρια της Ελλάδος. Διοικείται από εννιαμελές Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο εκλέγεται από την Γενική Συνέλευση.

Το Επιμελητήριο είναι συνεργαζόμενο μέλος της Ένωσης Σουηδικών Εμπορικών Επιμελητηρίων στο Εξωτερικό και διατηρεί στενές σχέσεις με τη Σουηδική και Ελληνική Πρεσβεία στην Αθήνα και την Στοκχόλμη. Έχει συνεργαστεί με εταιρείες επενδύσεων και επιχειρήσεων τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Σουηδία και έχει ισχυρές διασυνδέσεις με όλους τους επίσημους Εμπορικούς και Βιομηχανικούς οργανισμούς και στις δύο χώρες.

Το Επιμελητήριο από μόνο του ή σε συνεργασία με τη Σουηδική Πρεσβεία, το Σουηδικό Εμπορικό Συμβούλιο ή εταιρίες-μέλη του διοργανώνει κατά περίπτωση συνεντεύξεις, συνεδριάσεις, συμπόσια, εμπορικές αποστολές ή και άλλες συναντήσεις εμπορικού ενδιαφέροντος και στις δύο χώρες. Διοργανώνει επίσης γεύματα, δείπνα ως και άλλες μεγάλες εκδηλώσεις με επίσημους προσκεκλημένους και διακεκριμένους ομιλητές από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, για σπουδαία και τρέχοντα θέματα, παρέχοντας έτσι την ευκαιρία στα μέλη του να συναντώνται και να συζητούν θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος. Τα Επιμελητήριο αποτελεί σημείο αναφοράς και για τις δύο επιχειρηματικές κοινότητες.

Με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας, το Επιμελητήριο είναι πλέον αρμόδιο στο να διευκολύνει οποιοδήποτε επιχειρηματικό εγχείρημα οποιουδήποτε μεγέθους και δυσκολίας.

Chamber’s foundation

Μέλη

membership

Με την ένταξη σας στο Ελληνοσουηδικό Επιμελητήριο γίνεστε μέρος ενός ταχέως αναπτυσσόμενου δικτύου εταιρειών και ιδιωτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιχειρηματικών και εμπορικών εξελίξεων και απολαμβάνουν αρκετά προνόμια.

Εκδηλώσεις

events

Το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του Ελληνοσουηδικού Επιμελητηρίου αποτελεί το βασικό μέσο επικοινωνίας του επιμελητηρίου το οποίο αποστέλλεται χιλιάδες παραλήπτες. Εγγραφείτε στο newsletter του Επιμελητηρίου και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Επιμελητηρίου και του δικτύου μας.

Επιχειρηματική Υποστήριξη

business-services

Το Επιμελητήριο παρέχει υποστήριξη σχετικά με τα συμφέροντα όλων των μελών του. Μέσω του διευρυμένου δικτύου συνεργατών του, το Επιμελητήριο ενεργεί είτε απευθείας είτε μέσω των εκδηλώσεων του ώστε να υποστηρίξει τα συμφέροντα των μελών του.

Γίνετε μέλος!
Ενταχθείτε σήμερα στο Επιμελητήριο
Ενταχθείτε σήμερα στο Ελληνοσουηδικό Επιμελητήριο και γίνετε μέρος ενός ταχέως αναπτυσσόμενου δικτύου εταιρειών και ιδιωτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιχειρηματικών και εμπορικών εξελίξεων. Από το 1991 αποτελούμε ένα από τα κορυφαία διμερή επιμελητήρια στην Ελλάδα. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των μελών μας και με τη συμμετοχή σας μπορεί στο μέλλον να σας δοθεί μία νέα ευκαιρία. Μάθετε εδώ περισσότερα σχετικά με τα προνόμια που αποκτάτε με την εγγραφή σας ως μέλος. >>>

Ενημερωθείτε για τα
τελευταία νέα
Eγγραφείτε τώρα!
Το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του Ελληνοσουηδικού  Επιμελητηρίου αποτελεί το βασικό μέσο επικοινωνίας του επιμελητηρίου το οποίο αποστέλλεται χιλιάδες παραλήπτες. Εγγραφείτε στο newsletter του Επιμελητηρίου και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Επιμελητηρίου και του δικτύου μας. Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε ενημερώσεις για τις προσεχείς εκδηλώσεις, ανασκόπηση προηγούμενων εκδηλώσεων, φωτογραφίες , τη γνώμη και τα σχόλια του προέδρου καθώς και σημαντικά νέα από την Ελλάδα & την Σουηδία. Μάθετε περισσότερα >>>

Εγγραφείτε στο Newsletter

Social Media

facebook
linkedin

Επικοινωνία

Καρνεάδου 9, 106 75 Αθήνα
Tel. +30 210 7289000
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Member of:

gold logo primary

logo hellenicchambersunion fin28072016