Μέλη


Με την ένταξη σας στο Ελληνοσουηδικό Επιμελητήριο γίνεστε μέρος ενός ταχέως αναπτυσσόμενου δικτύου εταιρειών και ιδιωτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιχειρηματικών και εμπορικών εξελίξεων και απολαμβάνουν αρκετά προνόμια. Από το 1991 έχουμε καταφέρει να αποτελούμε ένα από τα κορυφαία διμερή επιμελητήρια στην Ελλάδα. Το να γίνει κανείς μέλος στο Ελληνοσουηδικό Επιμελητήριο σημαίνει ότι γίνεται μέρος μίας οργάνωσης που διαθέτει εντυπωσιακή κληρονομιά σχετικά με την δημιουργία αξιών για τις Ελληνικές & Σουηδικές Επιχειρήσεις. Με την ένταξη σας στο επιμελητήριο μπορεί στο μέλλον να σας δοθεί μία νέα ευκαιρία.

Συνδρομητικά Πακέτα

 • Στρατηγικά Μέλη


  Τα στρατηγικά μέλη είναι τα πιο επιφανή και ισχυρά μέλη του επιμελητηρίου. Στηρίζουν το παρόν και το μέλλον του Επιμελητηρίου και αποτελούν τους στρατηγικούς του εταίρους . Με την συμμετοχή* σας διασφαλίζετε την μέγιστη προβολή της εταιρείας σας σε όλους τους τομείς λειτουργίας του Επιμελητηρίου Ο ρόλος σας είναι αρκετά σημαντικός για το μέλλον του Επιμελητηρίου καθώς μέσω της συμμετοχής σας η εταιρεία σας επικοινωνεί το γεγονός ότι θέλετε να συνεχίσετε την δημιουργία διαύλων μεταξύ των Ελληνικών και Σουηδικών επιχειρήσεων. Για να συμμετάσχει κάποιος ως στρατηγικό μέλος θα πρέπει να λάβει την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου.

  * Για να συμμετάσχει κάποιος ως στρατηγικό μέλος θα πρέπει να λάβει την έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου.


  Στρατηγικά Μέλη - Οφέληsustaining-bullets-gr

 • στρατηγικά μέλη


  Η συνδρομή αυτή παρέχει πρόσβαση στο ισχυρό δίκτυο του Επιμελητηρίου και την στρατηγική συμμετοχή στη λειτουργία του. Το επίπεδο αυτό θα διασφαλίσει την μοναδική προβολή της εταιρεία σας μέσω του Επιμελητηρίου και γίνεστε ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές μας.

  Επιχειρήσεις - Οφέληbusiness-bullets-gr

Ελληνο-Σουηδικό Επιμελητήριο: Τι προσφέρουμε

Συμμετοχή σε κλειστές εκδηλώσεις

Το Επιμελητήριο οργανώνει και φιλοξενεί όλο το χρόνο διάφορες εκδηλώσεις - συνέδρια, επιχειρηματικές αποστολές, σεμινάρια , επίσημα δείπνα, VIP-δεξιώσεις και εκδηλώσεις επιχειρηματικής ανάπτυξης. Τα μέλη του Επιμελητηρίου έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν και να έρχονται σε επαφή και να συζητούν με ανώτατους κυβερνητικούς αξιωματούχους και επιτυχημένους επιχειρηματίες.

Επιχειρηματική Υποστήριξη

Το Επιμελητήριο παρέχει υποστήριξη σχετικά με τα συμφέροντα όλων των μελών του. Μέσω του διευρυμένου δικτύου συνεργατών του, το Επιμελητήριο ενεργεί είτε απευθείας είτε μέσω των εκδηλώσεων του ώστε να υποστηρίξει τα συμφέροντα των μελών του.

Δημόσιες Σχέσεις

Το Επιμελητήριο διατηρεί έναν ανοιχτό διάλογο με την Ελληνική κυβέρνηση, τα κόμματα της αντιπολίτευσης, την Σουηδική πρεσβεία στην Αθήνα και τους αρμόδιους φορείς επενδύσεων και στις δύο χώρες. Η διοίκηση και τα μέλη του επιμελητηρίου βρίσκονται σε επαφή με τους αντιπροσώπους της κυβέρνησης και διασφαλίζουν ότι η θέση του Επιμελητηρίου θα αντιμετωπίζεται με σεβασμό.

Ευκαιρίες επιχειρηματικής συνεργασίας

Τα μέλη του Επιμελητηρίου έχουν την δυνατότητα να δικτυωθούν σε όλα τα επίπεδα. Το Επιμελητήριο φιλοξενεί υψηλά ιστάμενα πρόσωπα του επιχειρηματικού κόσμου και της κυβέρνησης από την Ελλάδα και τη Σουηδία σε εκδηλώσεις όπου τα μέλη έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν θέματα που σχετίζονται άμεσα με τις επιχειρήσεις τους και με αυτόν το τρόπο μπορούν να εκφράσουν άμεσα τη γνώμη τους και να θέσουν τις ερωτήσεις τους.

Γραφείο Επιχειρηματικής υποστήριξης

Τα μέλη μας έχουν πρόσβαση σε εξειδικευμένους συνεργάτες οι οποίοι αν χρειαστεί μπορούν να βοηθήσουν τα υπόλοιπα μέλη στην αναζήτηση τους για εμπορικούς εταίρους στην Ελλάδα και την Σουηδία.

Προβολή μέσω διαφόρων προσπαθειών μάρκετινγκ

Το ενημερωτικό δελτίο μας έχει χιλιάδες παραλήπτες και η ιστοσελίδα μας αποτελεί μία πολύτιμη πηγή πληροφόρησης για την επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα και την Σουηδία.

Αποκλειστικές εκπτώσεις για τα μέλη

Αποκτήστε πρόσβαση στην "σελίδα μελών" όπου μπορείτε να επωφεληθείτε από τις εκπτώσεις και τα προνόμια που προσφέρονται αποκλειστικά στα μέλη του Επιμελητηρίου.

Γίνετε μέλος!
Ενταχθείτε σήμερα στο Επιμελητήριο
Ενταχθείτε σήμερα στο Ελληνοσουηδικό Επιμελητήριο και γίνετε μέρος ενός ταχέως αναπτυσσόμενου δικτύου εταιρειών και ιδιωτών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή των επιχειρηματικών και εμπορικών εξελίξεων. Από το 1991 αποτελούμε ένα από τα κορυφαία διμερή επιμελητήρια στην Ελλάδα. Σκοπός μας είναι να εξυπηρετούμε τις ανάγκες των μελών μας και με τη συμμετοχή σας μπορεί στο μέλλον να σας δοθεί μία νέα ευκαιρία. Μάθετε εδώ περισσότερα σχετικά με τα προνόμια που αποκτάτε με την εγγραφή σας ως μέλος. >>>

Ενημερωθείτε για τα
τελευταία νέα
Eγγραφείτε τώρα!
Το μηνιαίο ενημερωτικό δελτίο του Ελληνοσουηδικού  Επιμελητηρίου αποτελεί το βασικό μέσο επικοινωνίας του επιμελητηρίου το οποίο αποστέλλεται χιλιάδες παραλήπτες. Εγγραφείτε στο newsletter του Επιμελητηρίου και ενημερωθείτε για τα τελευταία νέα του Επιμελητηρίου και του δικτύου μας. Με την εγγραφή σας θα λαμβάνετε ενημερώσεις για τις προσεχείς εκδηλώσεις, ανασκόπηση προηγούμενων εκδηλώσεων, φωτογραφίες , τη γνώμη και τα σχόλια του προέδρου καθώς και σημαντικά νέα από την Ελλάδα & την Σουηδία. Μάθετε περισσότερα >>>

Εγγραφείτε στο Newsletter

Social Media

facebook
linkedin

Επικοινωνία

Καρνεάδου 9, 106 75 Αθήνα
Tel. +30 210 7289000
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Member of:

gold logo primary

logo hellenicchambersunion fin28072016